Groenteabonnementen

Biodynamische groenteabonnementen van Eindelienge eigen teelt - Dingeman de Visser
Biodynamische groenteabonnementen van ’t Hof Eindelienge eigen teelt – Dingeman de Visser

Biodynamische groenteabonnementen van Eindelienge

Dingeman, de zoon van Leo en Mieke is sinds begin 2022 op ’t hof Eindelienge begonnen met het telen van groente en kruiden en de verkoop van jaarlijkse groenteabonnementen op een deel van de boerderij.

Groenten en kruiden van eigen teelt

En uiteraard zo bio dynamisch als dat het maar zijn kan. Dus natuurlijk heel natuurrijk.
Authentiek, veel uit de streek, Zeeuws, supergezond, veel met de hand, liefde en aandacht. Dit proef, zie, voel en merk je! Levensenergie, Kracht van Leven.
Vitaminen en veel mineralen die hier in deze grond en hiermee ook in dit voedsel wél nog aanwezig zijn en die we ook steeds weer aanvoeren en worden aangemaakt met gezonde, rijke mest van de dieren en plantenresten… voor de gehele omgeving, mensen, dieren en de Aarde. Deze Aarde-bodem die al tientallen jaren via deze wijsheid wordt beboerd.

Er staan nu zo’n 70 verschillende soorten groenten en kruiden. Deze telen we zelf voor de groenteabonnementen. Het werk wordt met de trekpaarden en handen gedaan en met hulp van hele enthousiaste vrijwilligers.

Meehelpen kan ook!

Er is veel in beweging en breed; met veel doelen, vooral Ware Vrijheid en dus ook Gezondheid voor Alle Leven. Ken jij ook mensen die willen meehelpen de groentekratten te vullen of de groenten te verbouwen of iets anders goeds hier in Ritthem? De groenteabonnementen maken we meestal klaar op vrijdag of op donderdag als het druk is.

Wanneer je interesse hebt in een jaarabonnement, of mee wilt helpen dan kan je lezen over waar ik, Dingeman, mee bezig ben in mijn brief over de groente abonnementen, de boerderij, etc.

Elke vrijdag staan de groenteabonnementen klaar

De groenteabonnementen worden in groene vouwkratten geleverd. De statiegeldkosten zijn 4 euro per stuk.

Het abonnement kan iedere vrijdag tussen 16:30 en 21:00 uur opgehaald worden in Ritthem, welke
dan gereed staat met je naam erop.

Over de hoeveelheid, de samenstelling en de kosten van een abonnement op onze biodynamische groenten neem gerust Contact op! Of bel of sms naar 0614575636

Voor meer informatie over Dingeman zie hier zijn website: dingeman.jimdofree.com

Lied: Iezder En Spieren
By Dingeman de Visser; grootste deel tekst: J.P. Zwemer